Jul 4, 2013

Just keep swimming

Sambata 6 iulie, particip alaturi de Andreea, Aiana si Octav la Swimathon.
Inot pentru Aliat. Pentru ca am incredere in Mihai si munca minunata pe care o face pentru persoanele cu consum problematic de substante.

Vrem sa strangem 3000 de euro pentru modulul de terapie alternativa (prin arta). Vestea buna e ca puteti dona anonim. Aici.


"ALIAT derulează în prezent primul program din România de asistare gratuită a persoanelor cu un consum problematic de alcool. În cei 3 ani de derulare a proiectului nostru, aproximativ 1.000 de persoane cu un consum problematic de alcool au beneficiat de tratament specializat în Centrele noastre din București și Târgoviște (asistare psihiatrică, consiliere psihologică, psihoterapie individuală și de grup, mediere și asistență în vederea obținerii unui loc de muncă și consiliere juridică). În tot acest timp, am urmărit să identificăm nevoia reală de tratament pentru persoanele cu un consum problematic de alcool. Am ajuns să oferim servicii gratuite și confidențiale și pentru partenerii de viață și copiii sau rudele beneficiarilor direcți. Pentru a-i ajuta pe aceștia să mențină schimbările pozitive pe care au reușit să le producă în viața lor, am identificat nevoia unor grupuri de suport și terapii alternative. Ținând cont că resursele noastre (umane și financiare) sunt limitate dorim să generăm un departament nou în organizația noastră: un departament de terapie prin artă."




No comments: