Apr 30, 2009

The Box

Cea mai frumoasa cutie din tot universul. Contine Sunetele Universului adica extra tracks la ultimul album DM si niste demo-uri super extra giga terra.
Pionierul din mine s-a bucurat masiv si de insigne.
Va recomand, daca nu aveti cutia, sa cautati Ghost, Oh well,( despre care ma intreb de ce nu sunt pe album pentru ca sunt absolut excelente ) si demo-urile, aici preferatul fiind Nothing is impossible.
Numar zilele pana la concert.

Apr 29, 2009

Who's the idiot now?

La 93, 5 milioane de views pe youtube cam toata lumea internauta stie cine e Susan Boyle. Mai putini stiu insa ca doamna a mai incercat sa cante si in alte ocazii.
Macar acum vocea ei a lasat juriul paf-praf-sah-mat.

Apr 24, 2009

Ai bicicleta?

Daca ai vinde-o ca n-ai ce face cu ea. Asta daca nu cumva esti extrem si vrei sa te dai cu ea prin trafic unde oricand imbecilul din Q7 iti pocneste o usa in fata sau tii neaparat sa ajungi acasa cu nasul si gura pline de praf.
Luati de cititi.

Apr 18, 2009

WTF?

Is gmail going really mad?
Can someone please explain this? I'm trying to send an e-mail, late in the evening but who the fuck do you think you are google to tell me to go to bed?
Ok, I had a glass of wine but I'm still able to write and send an e-mail.

Apr 16, 2009

random

Am inceput sa citesc Funky Bussines. Chiar daca e scrisa acum un bilion de ani o gasesc interesanta ( ma intreb daca autorii o mai gasesc actuala&relevanta )
Am dat aseara peste " fratii si surorile noastre binare si imaginare". Oare cum arata sora mea binara?

Apr 14, 2009

And architecture follows me

Ambele sunt id-uri ale unor studiouri de arhitectura. BAA e mai bine desenat dar seamana mult prea mult cu PZP.
O fi de vina ideea foarte "la prima mana" ?

Pzp si Baa

I'm an architecture grupie.

Arhitectul elvetian Peter Zumthor ia premiul Pritzker ( echivalentul pentru arhitectura al premiului Nobel ).
Ce mi se pare foarte interesant e ca domnul traieste intr-un satuc din Elvetia, departe de oras - la munte frumos. Zice ca il ajuta sa se concetreze.

"
For an art museum in Bregenz, Austria — a four-story cube of concrete, steel and glass that opened in 1997 — Mr. Zumthor used glass walls that at night can become giant billboards or video screens."




Acelasi Bregenz din penultimul James Bond.



Kinder Surprise

Vlad a facut o lucrare tematica. Very nice.

Apr 13, 2009

Arcul de Triumf

Am fost azi pe Arcul de Triumf. Nu se compara cu omologul francez, nu e la fel de interesant ca pe cladirea Connex din apropiere dar va recomand sa mergeti maine.
Partea cea mai proasta e ca trebuie sa traversezi printre masini care stau la stop. Nu exista o trecere pentru cei care vor sa a
junga la Arc.a..si bate vantul.
Cred ca era mai interesant daca aveam un binoclu.

Apr 9, 2009

Men

Imaginile din Project 112 (online acum, dupa ce au fost expuse la BCU) de Alex Galmeanu&Mihaela Berciu imi aduc aminte de o serie facuta de Sam Taylor Wood- "Crying Men" in 2004.
Desi diferite ca proiecte, sunt foarte puternice si frumoase amandoua.

Enjoy.

Apr 7, 2009

Tara arde si Oana se piaptana?

Desi ar trebui sa scriu despre minunata si uimitoarea tara imbibata de fabulospirit in care traim ( nu, nu ma plang ca un copil tampit , adica in ce tara statul decide sa ia taxe aberante de la microintreprinderi? doar sa suplimenteze un buget avorton care va trebui sa plateasca viitorul imprumut FMI? cand in alte tari normale acest fel de taxe sunt micsorate sau chiar dispar tocmai pentru a ajuta cumva economia chiar si la nivel micro? oare statul nu-si da seama ca majoritatea administratorilor - angajati in micro vor deveni in curand someri si ghici cine va trebui sa plateasca somaj...u u u tot bugetul de stat, deci cum sa fii atat de tampit? ) o sa pun o poza care m-a facut sa zambesc azi.
Oare am innebunit? Oare ar trebui sa ies in strada si sa fac o demonstratie in fata ministerului de finante? ( nu merita sa scriu cu litera mare )

Carve Your Own Wooden Postcard

























Although I should blog about the total illogical and stupid country I live in ( and I have arguments - I mean in a country with an economy close to O the state decides to raise taxes to be payed by small companies like mine just because the state needs a bigger budget to pay the future IMF loan which by the way goes to banks and not to small companies who actually do something for the economy ) I realize that it's a COMPLETE waste of energy. Because it's not going to help.
So instead please enjoy this
Carve Your Own Wooden Postcard

Apr 6, 2009

Koons in Versailles

The perfect place for Koons. He is the King of Pop in a Baroque way. Saw his stuff before but in Versailles it's just perfect. It should stay there as permanent exhibit.

Apr 1, 2009

Miroslav Tichy

Because I recently remembered about him and his photography.

familiar ground

There are times when one(a) finds something and sticks with it for a long time.
Enjoy this part of Cinematic's Orchestra Live at Albert Hall "Familiar Ground".